Bli medlem i Galleri Astleys konstklubb. 

Som medlem har du följande förmåner:

 Inbjudningar till vernissager, konserter, föredrag, och konstresor. Medlemsrabatt 5% på konstköp, samt inramningar.

Du deltar i konstklubbens medlemslotteri.

 Verksamhetsåret löper från 1 maj - 30 april

 Medlemsavgiften är 200.-

BG 185-1716

************

Konstresa till St. Petersburg 10 maj - 17 maj 2019


St. Petersburg är Rysslands Kulturstad, här finns många konstmuseer. Eremitaget som finns i Vinterpalatset är det mest kända, men det finns många fler, mer eller mindre kända museer. Under den här resan kommer vi naturligtvis att besöka Eremitaget, men även andra intressanta museer. Vi kommer även att göra en stadsrundtur där huvudsyftet är att se monument och skulpturer.
Dag 1. Flyg till St. Petersburg.
Samling på Arlanda senast kl. 10.30. SAS flight avgår 12.50, vi landar i St. Petersburg kl.15.15 lokal tid. På flygplatsen möts vi av reseledaren Julia, som visar oss till bussen som ska ta oss till Hotel Moskva, där vi ska bo under vår vistelse här. På kvällen serveras middag.
Dag 2 till och med dag 6.
En av dagarna ägnar vi åt Eremitaget, man har öppnat en ny avdelning i Generalstabens byggnad, där man ställer ut Picasso, Matisse med flera konstnärer. Vi börjar dagen med att besöka den avdelningen, därefter äter vi en gemensam lunch, och efter lunchen besöker vi Vinterpalatset. Övriga besök som vi kommer att göra under vårt besök:
Yusupov palatset, är väl mest känt för att Rasputin mördades här, men det visar även hur överklassen levde.
Anna Achmatova museet, visar hur hon och hennes familj levde.
Dostojevskij museet visar hur han och hans familj levde, samt var han arbetade.
Mikail Chemiakin centret, här får vi se många av hans arbeten.
Erarta, som är ett museum med modern konst.
Penates i Repino, här levde och arbetade Ilja Repin. Det ligger en dryg timmes resa från hotellet. Familjen hade ovanliga traditioner, som du fär veta mer om. Efter besöket äter vi en gemensam lunch.
Dag 7 Hemresa. Buss avgår från hotellet till flygplatsen, där SAS flight avgår 16.05 och landar på Arlanda 16.35 lokal tid.
 
Vid många av besöken kommer vi att åka kollektivt, trådbuss, eller tunnelbana, du bör därför växla till dig ryska pengar, en biljett kostar 40 RUB.
 
PRIS: 10 875:- per person med del i dubbelrum, enkelrumstillägg 2 850:-. I priset ingår flygbiljett, 7 övernattningar på Hotel Moskva inkl. frukost, andra måltider och entréer enligt program. Transfer till och från flygplatsen. Visum.
För att söka visum, måste du ha ett pass som gäller 6 månader efter utresan, det måste finnas 2 tomma sidor, och det får ej vara skadat. Du får alla handlingar från oss.
Begränsat antal platser, sista anmälningsdag 1/4.
Du anmäler dig via telefon 070-600 51 70,
eller e-post This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.